Ketoniitty

Ketoniityn lastenkoti tarjoaa ympärivuorokautista lastensuojelun sijaishuollon palvelua, joka on tarkoitettu 10-17 -vuotiaille. Sijoituksen taustalla voi olla huostaanotto, avohuollon sijoitus tai paikkatilanteen salliessa myös kiireellinen sijoitus. Asiakkuuden muodostavat Ketoniityssä asuva nuori, hänen perheensä ja läheisverkostonsa. Nuorelle tärkeät ihmiset huomioidaan kaikessa toiminnassa. Ketoniitty on sekä ilmapiiriltään että ulkoisilta puitteiltaan hyvin kodinomainen.

Ketoniityn toiminnan yhteisenä päämääränä on yksilöllisten sekä yhteisöllisten onnistumisten saavuttaminen. Ketoniityn toiminta perustuu hoidolliseen vuorovaikutukseen, jonka taustalla on ajatus jokaisen nuoren aidosta ja yksilöllisestä kohtaamisesta erityisesti emotionaalisella tasolla siihen liittyvine tarpeineen. Ketoniityn arjessa korostuvat omaohjaajasuhde, säännöllinen vuorokausirytmi, päivätoiminta sekä suunnitelmallinen vapaa-ajantoiminta.

Ketoniityn lastenkoti sijaitsee viihtyisällä omakotitaloalueella Ylöjärven Metsäkylässä. Tampereelle on matkaa 18 km ja kulkuyhteydet lähikuntiin ovat hyvät. Alle puolen kilometrin päässä on Metsäkylän yhtenäiskoulu.

Paikkatiedustelut:

Johtaja Sanna Mäki
gsm: 040 779 6885
Email: sanna.maki@kumpuniitty.fi

Yhteystiedot:

Ketoniitty
Heinitie 32
39160 Julkujärvi

Gsm 050 407 4736
Fax (03) 349 0677